На Прикарпатті у ДТП постраждало четверо пішоходів


За минулу добу в області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних подій. І чотири з них - за участі пішоходів Про це інформує управління цивільного захисту ОДА.

Зокрема, 8 січня у Вістовій на Калущині калушанин за кермом «Ніссан» допустив наїзд на 64-річного жителя с. Вістова, який в цей час рухався у попутному напрямку проїжджою частиною дороги. Внаслідок ДТП останнього госпіталізували в Калуську ЦРЛ та помітили в травматологічне відділення. 

Цього ж дня о 19:50 у Долині водій автомобіля «SSANG YONG KORADO» здійснив наїзд на 53-річного пішохода з с. Раків Долинського р-ну, який рухався перпендикулярно по проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП пішохода  доставлено в реанімаційне відділення Долинської ЦРЛ. 

9 січня близько 06.00 у Снятині 24-річний житель. с. Стецева, керуючи автомобілем "Шевроле Авео" на вулиці Т. Шевченка вчинив наїзд на 59-річного пішохода, який рухався по правій стороні відносно руху даного автомобіля та вийшов на проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП пішохід отримав перелом лівої ноги та доставлений до Снятинської ЦРЛ. 

Цього ж дня близько 12.30 у Калуші на вулиці С. Бандери 19-річний водій за кермом "Audi A6", під час обгону двох попутних автомобілів, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем "Mitsubishi L200" під керуванням водія, гр. 1982 р.н. жителя м. Калуш. Після зіткнення, в результаті відкидання, автомобіль "Mitsubishi L200", на узбіччі вчинив наїзд на пішохода, гр. 1966 р.н. жителя м. Калуш.

Внаслідок ДТП водій автомобіля "Audi A6" помер на місці події, а його пасажир 2002 р.н. доставлений до Калуської ЦМЛ. До Калуської ЦМЛ також доставлені: водій автомобіля "Mitsubishi L200", пасажир автомобіля "Mitsubishi L200"  2008 р.н. житель м. Калуш, та пішохід.