Позбавлений прав франківець на BMW розбив три автівки поліції


Дорожньо-транспортна пригода трапилася у ніч з 26 на 27 грудня.

Як повідомили Бліц-Інфо у пресслужбі патрульної поліції, минулої ночі на вулиці Симона Петлюри екіпаж патрульної поліції побачив автомобіль "BMW 520I№, у якого не працювала ліва фара у режимі ближнього світла. Відтак, водія попросили зупинитися.

"Водій не виконав законну вимогу поліцейських, а почав тікати. Тому екіпаж попросив в радіоефірі про допомога для зупинки порушника. Згодом на Автоливмашівській біля магазину Добробут водій BMW виїхав на зустрічну смугу,  де допустив зіткнення з службовим автомобілем "MITSUBISHI ОUTLANDER".  Після чого продовжив рух та допустив зіткнення зі службовим автомобілем SKODA RAPID, та службовим автомобілем TOYOTA PRIUS. У підсумку, BMW було заблоковано, водія затримано та доставлено в обласний наркодиспансер для медичного освідчення на стан сп’яніння. Втім, водій відмовився  від освідчення, що підтверджено довідкою нарколога", - пояснила речниця патрульної поліції Христина Мриглід.

За словами поліції, водій   - 32-річний мешканець Івано-Франківська, який цього року був позбавлений прав через керування у стані наркотичного сп'яніння, також неодноразово притягався за перевищення швидкості.

Унаслідок ДТП двоє інспекторів отримали тілесні ушкодження: струс мозку, забій м’яких тканин, множині гематоми.

На водія складено протоколи за статтями 130, 126 ч4, 122-4 КУпАП. Слідчо-оперативна група оформила ДТП з потерпілими