У Карпатах під час роуп-джампінгу обірвалась мотузка. Двоє людей в лікарні


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

17 серпня о 21.25 поступило повідомлення від Яремчанської ЦМЛ, про те що до них було доставлено 2-х потерпілих які відпочивали в ГТК «Буковель» та займались екстремальним видом спорту «роупджампінг».

Під час якого обірвалась головна мотузка, внаслідок чого впали на пішохідну доріжку та отримали травми гр., 1998 р.н., та гр., 1993 р.н., жителі Львівської області.

На даний час гр. 1998 р.н. знаходиться в Яремчанській ЦМЛ, а гр. 1993 р.н. знаходиться в реанімаційному відділенні Івано-Франківської ОКЛ.

У свою черну прессекретар ТК "Буковель" Оксана Островська розповіла Бліц-Інфо, що роботу екстримального атракціону  - припинять.

"Курорт надав підприємцю ділянку для ведення діяльності, тому фактично не несе відповідальність за роботу підприємця. Та все ж, нещасний випадок стався саме у ТК «Буковель», тому курорт вирішив тимчасово припинити роботу екстремального атракціону, на якому стався нещасний випадок та ми ініціюємо перевірку усіх наявних на курорті екстримальних розваг, щоб жодна людина більше не постраждала. На даний момент, представники сервісу повідомили, що трос, який обірвався, має сертифікат від виробника і був нещодавно встановлений та протестований. Наразі чекаємо на експертизу",-зазначила Островська.