В Івано-Франківську створять комунальне підприємство "Муніципальні добродії"


Міський голова Івано-Франківська доручив створити два нові комунальні підприємства і перейменувати МІУК.

Відповідне доручення Руслан Марцінків дав під час оперативної наради, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами мера, необхідно об'єднати Муніципальну варту та інспекцію з благоустрою в одну структуру на базі МАРСу. Втім, очільник МАРСу заперечив щодо такого об'єднання, мовляв вони тільки отримали ліцензію, а якщо буде об'єднання, процедуру доведеться проходити ще раз. 

"Хлопці, не розказуйте мені. Будете називатися "Муніципальні добродії". Всі порядні люди будуть збережені. Я не буду толерувати того, що було. Я вже не кажу про бюджетні кошти, які витрачаються. Роботи я поки, що не бачу. У нас падіння акцизу по алкоголю, тютюну. Мені треба фінансові показники, а не розмови. Будуть показники - буде видно роботу. Тому об'єднуйтеся в одну структуру", - доручив Марцінків.

Окрім того, міський голова доручив створити КП "Мости" на базі управління капітального будівництва. Нова структура повинна займатися утриманням та ремонтами переправ у місті. Тож УКБ повинно розглянуте таку можливість і вивчити "досвіт світу".

Зміни торкнуться і КП «Муніципальної інвестиційної управляючої компанії» (МІУК).  

"Нехай МІУК перейменують в КП "Теплий дім". Я не буду слухати на прийомі громадян, як ви футболите людей. Ми хочемо, щоб ви з теплотою ставилися до людей. Тому готуйте папери на перейменування", - доручив мер.