В обласному Держгеокадастрі пояснили, чому начальник проігнорував зустріч з атовцями


На початку січня в Івано-Франківській облдержадміністрації відбулася зустріч керівництва ОДА з керівниками громадських організацій учасників АТО та ООС.

Під час зустрічі розглянули чимало важливих питань щодо підтримки учасників АТО та ООС. Втім, розглянути найболючіше питання -  про забезпечення ветеранів земельними ділянками розглянути не вдалося, адже в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області Віталій Семенюк на зустріч не прийшов. Його заступник пояснив, що начальник перебуває на лікарняному.

Оскільки з власних джерел у Держгеокадастрі, Бліц-Інфо стало відомо, що начальник на лікарняному не перебував, редакція надіслала запит в управління.

В Держгеокадастрі питання про лікарняний начальника проігнорували, втім сказали, що замість начальника, на зустрічі був присутній його заступник.

«Офіційного запрошення на зустріч від облдержадміністрації з порядком денним та її учасниками до Головного управління не надходило», - повідомили в управлінні.

Керівник апарату ОДА Роман Маланій пояснив, що письмового запрошення не надсилали, адже нарада була термінова. Втім, за його словами, запрошення передали телефонограмою.

«Начальник був належним чином проінформований, бо інакше на нараді не було б заступника. Ми повідомили на приймальню телефонограмою, що відбудеться зустріч, на яку годину, які питання будуть розглядати. Наступного дня зранку перший заступник голови ОДА Марія Савка особисто зателефонувала Семенюку, ще раз запросила, та пояснила яку інформацію він має надати. А вже о 13 годині він зателефонував і повідомив, що погано себе почуває і прислав свого заступника», - пояснив Маланій.   

Що ж стосується інформації чи насправді начальник перебував в цей час на лікарняному, то у відповіді на запит про це змовчали.