В Опришівцях люди перекрили дорогу. Вимагають ремонту


Мешканці з вулиць Василишина та Весняної перекрили вулицю Коновальця в районі Опришівців (виїзд з міста).

Про це повідомляють водії в телеграм-чаті Frankivsk 112.:

Люди перекрили дорогу о 10.00 год. Кожних 7 хвилин люди стають на тротуар і 3 хвилини пропускають авто, а тоді знову починають ходити по переходу. Також пропускають громадський транспорт. Обурені меншканці вимагають, щоб місто відремонтувало їхні вулиці, адже проїзду там майже немає.

Мешканці вже поспілкувалися з заступником міського голови Русланом Гайдою та очільником департаменту комунального господарства Михайлом Смушаком.

Як повідомили кореспондентці Бліц-Інфо в пресслужбі міського голови, мерія не буде піддаватися на шантаж чи ультиматуми.

"Руслан Романович запросив мешканців завтра о 14 годину до себе на зустріч, щоб все обговорити. Вартість ремонту вулиці 10 мільйонів. Коштів на ремонт цього року немає. Смушак і Гайда під час спілкування з мешканцями запропонували їм ямковий ремонт. Це єдиний варіант, адже перед тим, як робити капітальний ремонт дороги, там необхідно влаштувати каналізацію. Це потребує грошей, яких цього року немає", - кажуть в пресслужбі.

Також в мерії наголосили, що за 4 роки в цьому мікрорайоні було зроблено дуже багато: відремонтували вулиці, будують школу-садок, проводять інші роботи з благоустрою.