10-річний хлопчик з Калуша написав пісню на підтримку бійців АТО та зняв кліп


Калуський школяр написав пісню на підтримку бійців АТО та України. Назву дав їй символічну "Разом". 10-річний хлопець не лише сам придумав слова пісні, а і виконав її у стилі хіп-хоп. Старший на кілька років сусід допоміг йому створити кліп, використовуючи фотоапарат.

Віктор Винник — учень 4А класу ЗОШ №3, повідомляють ”Вікна”.

Торік хлопець здивував батьків, несподівано записавшись у музичну школу. Цього року — вразив ще більше, записавши власну пісню.

Батьки Віктора розповідають, що знали про його захоплення репом, але не здогадувалися, що він спробує сам писати тексти.

Як з’ясували “Вікна”, пісня “Разом” — не перша спроба четвертокласника, але, на його думку, найбільш вдала. Загалом у нього вже є п’ять композицій. Дві перші були геть невдалими, а три наступні — уже задовольнили автора.

Пише Віктор доволі серйозні тексти і теми обирає також непрості. У його доробку є пісня “Незалежність”, а також композиція “З днем народження брате”, присвячена 18-річчю його брата Ярослава.

Військова тема також не чужа Віктору. Його тато був учасником Майдану, а сам він постійно стежить за подіями на Донбасі та переймається долею України.

— Пісню “Разом” я написав давно, а кліп ми зняли 6 квітня, — скромно розповідає Віктор Винник. — Реп навчився читати сам. Люблю таку музику. Улюблений виконавець — ЯрмаК. Ще мені подобається, як реп читає калушанин Юра Пакіж.

Школяр написав слова під готову “мінусовку”, яку взяв із одного з сайтів у Мережі. А свій дебютний кліп Віктор Винник відзняв завдяки допомозі дев’ятикласника Олега Луцана, який погодився змонтувати відзняте на фотоапарат відео. За роботу “кліпмейкера” Віктор заплатив із власних кишенькових грошей.

— Знімали на гаражах на вулиці Рубчака, на вокзалі, на колії. Було кілька спроб. Ми дивилися, де буде найкраще. Потім монтували. Всі кадри у кліпі я вибирав сам, — каже Віктор.

Готову роботу хлопці виставили на огляд публіки у YouTube. Наразі відео зібрало понад сотню переглядів.