2,34 проміле алкоголю в крові: У Франківську зупинили п'яного скутериста


Подія сталася близько 5:00 години. Працівники наряду реагування поліції охорони Івано-Франківської області під час патрулювання на службовому автомобілі помітили невідомого, який рухався на скутері без номерних знаків та мотошолому.

Дану особу було зупинено, за порушення правил дорожнього руху, інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

«Під час спілкування з водієм, виявлено ознаки алкогольного сп’яніння, а саме різкий запах алкоголю та нечітка мова», - прокоментував капрал поліції Степан Крайдуба. – Виявилось, що скутерист не тільки рухався на незаконному автотранспорті без мотошолому, а ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія.

Водієм вказаного скутера виявився місцевий житель 1988 року народження. На місце події поліцейські охорони викликали екіпаж патрульної поліції міста Івано-Франківськ, щоб перевірити водія на рівень алкогольного сп’яніння. Перевірка на драгері показала 2,34 проміле алкоголю в крові, після чого на затриманого склали протокол за ст. 130 Кодексу про адмінправопорушення (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння).

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!