3 стильних новобудови Івано-Франківська комфорт класу за версією VN.COM.UA


Український ринок первинної нерухомості постійно розвивається впродовж останніх 10 років. Всупереч економічній та політичній нестабільності девелопери активно забудовують українські міста. А причина тому – високий попит українців на нові будинки.

Інвестори з кожним роком звертають усе менше уваги на вторинний ринок. Винятком є лише деякі забудови в самісінькому центрі міста, варіанти з ідеальним капітальним ремонтом або об'єкти в районах історичного значення. Здебільшого покупці почали обирати новенькі житлові комплекси, які пропонують мешканцям трохи більше, ніж просто вдале розташування.

Наявність паркінгу або гаражних боксів, дитячих майданчиків, магазинів та кафе поблизу заощаджує людям купу вільного часу. А сучасна архітектурна композиція фасаду в комбінації з ландшафтним дизайном роблять будинки більш привабливими. Далі в нашому матеріалі ви знайдете кращі новобудови Івано-Франківська класу комфорт, які забезпечують власникам усе перераховане вище та ще виділяються на фоні інших стильним зовнішнім виглядом.

ЖК Бульвар Європейський (вул. Романа Левицького/ вул. Ленкавського, від 16 000  грн/м2)

Немає опису.

Проектом передбачено будівництво трьох новобудов у рекреаційній зоні. Новобудови на березі озера отримали від архітекторів каскадний фасад, високі стелі, панорамне заскління та тераси з дерев'яними огорожами на верхніх поверхах. На відкритому майданчику можна зробити лаунж-зону, літню їдальню або затишний куточок для чаювання.

У продажу є квартири без оздоблення з 1 або 2 кімнатами площею до 81 м2. Перед здачею в експлуатацію до об'єктів підводять світло, воду, каналізацію, встановлюють систему індивідуального опалення. Зовнішні стіни із цегли додатково утеплюються пінополістиролом, тому взимку чи влітку зберігається комфортна температура.

Паркуватися мешканці можуть на надземному паркінгу. На території для цього виділили спеціальну споруду.

Житловий район Manhattan (вул. Романа Левицкого/вул. Ленкавского, від 11 400 грн/м2)

 Немає опису.

В останні роки новобудови України по архітектурній композиції нітрохи не гірше американських або європейських проектів. Девелопери використовують у роботі сучасні технології, якісні матеріали та ретельно підбирають комбінацію кольорів для стін.

Цей багатоповерховий комплекс отримав незвичайну форму та реалізацію. Чіткі геометричні лінії, використання контрастних будматеріалів, кутові балкони з панорамним засклінням – рішення, які використовуються лише для проектів світових столиць. ЖК Manhattan призначений інвесторам, що не звикли до компромісів та бажають отримати від життя максимум.

На перших поверхах новобудов передбачена комерційна нерухомість з об'єктами соціально-побутового призначення. Ще на території встановлять систему відеоспостереження, організують надземне паркування, спортивні та дитячі майданчики.

ЖК Квартал Віденський (вул. Гетьмана Мазепи, від 12 300 грн/м2)

Немає опису.

Проект найкраще підійде тим, кому подобаються яскраві багатоповерхівки, хочеться жити ближче до водойм та якомога далі від міської метушні. Об'єкти комплексу перебувають на другій лінії забудови, тому мешканці не будуть страждати через шум із вулиці. Водночас до зупинок громадського транспорту, аптеки та навчальних установ можна дійти пішки.

Для зручності власників на першому поверсі з'являться кафе, магазини, офіси та інші корисні організації соціально-побутового призначення. Заклопотані люди отримують необхідний сервіс, не залишаючи межі ЖК. Також спеціально для інвесторів з особистим транспортом у подвір’ї організують гостьовий паркінг та гаражні бокси.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!