62-річна британка подала в суд через колегу, який назвав її бабусею


Британка Енн Допсон подала в суд на видавничу компанію, де вона працювала, через те, що колега назвав її в своїй статті бабусею.

У журналі Fleet World, який публікувався її видавництвом Stag Publications, з'явилася стаття Стіва Муді з оглядом автомобіля Renault Kadjar, інформує UAINFO.org.

У ній він, описуючи машину, висловив думку, що вона "чудово продемонструвала себе на трьох сферах застосування: як сімейний засіб пересування, як тачка для парубоцьких роз'їздів по місту і як комфортабельне авто для бабусі". Під бабусею він мав на увазі Допсон, оскільки вона поміж інших також брала участь в тестуванні автомобіля.

Попри те, що їй було 62 роки, і вона вже мала трьох онуків, Допсон порахувала таку характеристику нападом, тому, що це спричинило жарти з боку інших колег. Згодом вона звільнилася і подала скаргу колишнього роботодавця, але той її відхилив.

Допсон в результаті вирішила подати до суду на видавництво. Там постановили, що стаття Стіва Муді була дискримінаційною, але претензії жінки до ексроботодавця були відхилені, тому що це був "окремий" інцидент.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!