8 безпрограшних способів чудово виглядати на фото


Дуже часто власні фото можуть вас налякати, тому що в житті ви виглядаєте набагато краще, ніж на знімках.

Ця проблема знайома багатьом людям. Насправді, бути фотогенічним – це не вроджена здатність, а вміння, якому можна навчатися і постійно вдосконалювати, пише сайт Цікаво знати.

Ми пропонуємо вам кілька дієвих способів стати більш фотогенічним. Тож використайте їх, щоб мати неперевершений вигляд на фото!

  1. Світло – це ключовий фактор

як гарно виглядати на фото?

Стоячи прямо під джерелом світла, ви ризикуєте отримати небажані тіні на обличчі. Краще фотографуватись навпроти вікна, щоб лагідні сонячні промені додали краси вашому обличчю. Ви також можете розташуватись для фотозйомки у місці, де м’яке світло падає на обличчя збоку.

  1. Під яким кутом?

як стати більш фотогенічним? фото 2

Фотографуючи знизу, ви виглядатимете вищою і стрункішою, але якщо робити знімки трохи зверху, обличчя виглядатиме привабливішим.

  1. Блиск в очах

як мати яскравий вигляд на фото

Якщо ви хочете, щоб ваші очі сяяли, спробуйте розмістити поряд із собою невелику лампу, або інше джерело світла. Це створить ледве помітний блиск у ваших очах, а також мінімізує ефект червоних очей.

  1. Знайдіть свою найкращу позу

Як мати на фото гарний вигляд?

Передивіться всі свої попередні фото і визначте, в яких позах ви виглядали найкраще. Тепер потрібно лише спробувати повторити їх, коли забажаєте отримати гарний знімок.

  1. Робіть акуратну зачіску

мати на фото гарний вигляд не так складно

Камера фіксує всі маленькі деталі, тому на знімку буде видно кожну волосинку, яка випала із зачіски. Це зробить ваш вигляд неохайним і розтріпаним. Намагайтесь цього уникнути і користуйтесь фіксуючими засоби для укладки. Тільки не перестарайтесь із лаком для волосся, бо матимете неприродній вигляд.

  1. Трохи нахиліть голову

як виглядати на фото якнайкраще?

Дивитися прямо в камеру – це не завжди вдалий спосіб гарно виглядати. Спробуйте злегка нахилити голову на одну сторону. Так ви додасте глибини вашому виразу обличчя і підкреслите скули.

  1. Зрозумійте, яка сторона вашого обличчя виглядає краще

кілька способів мати на фото гарний вигляд

Зробіть кілька знімків, повертаючи голову в один, а потім в інший бік, щоб зрозуміти, яка сторона обличчя у вас більш фотогенічна. Звісно ж, це індивідуальна особливість, але деякі дослідження стверджують, що у більшості людей це – ліва сторона.

  1. Посміхайтеся!

мати яскравий вигляд на фото дуже легко

Коли посміхаєтесь для фото, спробуйте старий, але дієвий трюк: торкніться кінчиком язика задньої стінки передніх зубів. Так ви зможете уникнути занадто широкої посмішки, яка може виглядати безглуздо. Не забувайте, що посміхатися очима – це найкращий спосіб яскраво виглядати на фото! До речі, для того щоб зробити вираз обличчя більш природнім і щирим, трохи примружте очі. Це надасть їм привабливу форму півмісяця.