88-річний американець орендував підйомний кран, щоб відвідати дружину на карантині


Кохання змушує нас робити насправді божевільні вчинки. Коли 88-річному Ніку Автгесу з Массачусетса заборонили відвідувати дружину в будинку для літніх людей, він орендував вантажівку з підйомним краном, щоб побачити її через скло.

Нік і Маріон одружені 61 рік. Нік щодня відвідує Маріон у будинку для літніх людей, куди їй довелося переїхати рік тому. За словами співробітників, до карантину він не пропускав жодного дня, але через загрозу коронавірусу візити родичів заборонили, пише Радіо Максимум.

Діти Ніка і Маріон помітили, що з кожним днем ​​батько все більше нудьгує, і його син Кріс жартома запропонував орендувати вантажівку, щоб заглянути у вікно будинку престарілих.

Чоловік дуже сумував за своєю коханою - фото 398521
Чоловік дуже сумував за своєю коханою

Наступного дня Кріс поставився до ідеї серйозно, кинув клич у фейсбуці і через колишнього однокласника знайшов машину з підйомним краном. Сім'я попередила співробітників будинку престарілих, і ті погодилися допомогти Ніку здійснити план.

Ніка підняли до вікна Маріон, вперше за кілька тижнів подружжя зустрілося наживо і поговорило близько 20 хвилин. За словами Ніка, підйом не доставив йому дискомфорту – він був готовий піднятися і вище.

Аби побачити її. Мені не терпілося її побачити, – каже пенсіонер.

У якийсь момент він показав дружині записку зі словами: "Я люблю тебе, мила", на що вона відповіла: "Я теж тебе люблю, навіть більше, ніж ти думаєш".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!