Аліна Гросу розлучилася з чоловіком: що стало на заваді сімейного щастя


Співачка Аліна Гросу зізналася, що після гучного весілля з московським бізнесменом Олександром Комковим улітку 2019-го року, пара розлучилася.

Тільки журналістці «ЖВЛ» Марині Синьоокій у відвертому інтерв’ю Аліна розповіла про причини швидкого розлучення і що відбувалося за лаштунками їхнього спільного з Олександром життя.

Розкішне весілля Аліни й Олександра відбулося в справжньому замку в Італії, з купою зіркових гостей. Свято обійшлося батькам Аліни в майже 100 тисяч євро. Але казка виявилася недовгою.

«Вийшло так, що у грудні мені Саша сказав: «давай поживемо окремо». Я не могла йому цього пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або пробуєш щось інше», - ділиться співачка.

Аліна була приголомшена такою пропозицією коханого, однак зібрала свої речі і переїхала в іншу квартиру. Але проблеми в стосунках молодого подружжя розпочалися майже одразу після одруження, а наприкінці осені 2019-го року все взагалі пішло шкереберть:

«Це не було як грім серед ясного неба, але я не думала, що дійде до розлучення. Це був шок».

Аліна ще сподівалася на возз’єднання, однак із боку Олександра ніяких кроків не було, а бігати за чоловіками вона не звикла:

«Коли ми жили нормально разом, я дуже його поважала за його вірність. Думаю, що якраз за той місяць, коли ми жили окремо, він з кимось познайомився і тому вирішив спробувати щось нове».

Аліна досі не може зрозуміти, як так сталося, бо ж сподівалася, що їхня казка буде на все життя:

«Я зараз не думаю, що я винна в цьому, просто у нас кардинально змінилися цінності, я хотіла стабільності, а він хотів експериментів. Нас несло в різні течії. Мені здається, що він мене вже розлюбив, чи зовсім не кохав», - ділиться співачка.

А як відреагували батьки Аліни на розлучення, та чи готова співачка розпочати нові стосунки – дивіться у відвертому інтерв’ю.

Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці проекту.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!