Американець живе у закритому сараї і показує це у прямому ефірі


34-річний Тім Інзана з Лос-Анджелеса 100 днів провів у закритому сараї — весь цей час він стрімить у соціальній мережі Twitch.
Він планує прожити так принаймні до кінця 2021 року, а також обіцяє не виходити із сараю 5 чи 10 років за 5 і 10 млн доларів відповідно. Про це передає The Insider.

Тім Інзана — митець. Він поєднує частини різних матеріалів для того, що створити об'ємний об'єкт мистецтва.

За словами Інзани, він готовий залишатися в сараї п'ять або десять років, але за окрему плату. У цей час він планує створювати об'єкти мистецтва та продовжувати цілодобову трансляцію.

Так, митець пропонує придбати спеціальну рамку, у якій постійно транслюватиметься стрім. Таку рамку створив сам Інзана.

Він готовий продати 20 рамок, отримати п'ять мільйонів доларів та просидіти в закритому приміщенні п'ять років. Також він готовий не виходити з дому 10 років за 10 мільйонів. Але таку суму має заплатити одна людина.

Крім того, Інзана пропонує альтернативний варіант. Якщо кількість передплатників його каналу на Twitch досягне семи тисяч, він відмовиться від пропозиції продавати рамки. Тоді його стрім триватиме до п'яти років, трансляція може зупинитися, якщо кількість передплатників стане меншою.

Підписка на канал коштує від 4,99 долара за місяць. Американець уже продав понад 100 підписок.

Інзана також розповів, що його завжди цікавили прямі трансляції. За його словами, стріми — це протилежність іншим дописам у соцмережах, коли люди обирають окремі моменти з життя, якими хочуть поділитися.

Натомість під час прямого ефіру глядачі спостерігають за всім життям. Так, зі стріму митця можна побачити, як він грає у відеоігри, сидить за комп'ютером, працює, вечеряє тощо.

Сарай, у якому живе Тім, належить його родині. Він упродовж двох із половиною місяців обладнував приміщення ліжком, кухнею та ванною кімнатою.

Друзі та родичі підтримали ідею чоловіка закритися в сараї. Наречена передає Тіму продукти через вікно. Поки Інзана планує залишатися в закритому приміщенні до кінця року.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!