АМКУ розпочав справу щодо можливої змови під час ремонту художньої школи у Коломиї


Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України 18 червня розпочало справу щодо можливої змови під час ремонту художньої школи у Коломиї .

Про це повідомили на сайті відділення Антимонопольного комітету.

"Під час здійснення заходів державного контролю щодо створення конкурентного середовища та захисту конкуренції у сфері публічних закупівель, Відділення встановило, що ФОП Бугай В.В. та ПП «СЕВЕРИН-Н» у 2022 році брали участь у відкритих торгах з предметом закупівлі «ДК 021:2015:45260000-7: Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи: Поточний ремонт даху комунального закладу Коломийської художньої школи імені Ярослава Пстрака (заходи енергозбереження)», проведених Управлінням культури та туризму Коломийської міської ради. Загальна очікувана вартість закупівлі 1 248 920,00 грн з ПДВ", - зазначають в АМКУ.

Так, під час попереднього дослідження процедури закупівлі Західне МТВ виявило факти, які можуть свідчити про узгоджену поведінку учасників.

ФОП Бугай Володимир Васильович зареєстрований у селі Кіданч на Коломийщині. Основна діяльність - гуртова торгівля залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткованням і приладдям до нього.

ПП "СЕВЕРИН-Н" зареєстроване у Коломиї. Основна діяльність - будівництво доріг і автострад. Власник - Наливайко Володимир Ярославович.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!