Ані Лорак передумала їхати до Івано-Франківська


Співачка Ані Лорак перенесла найближчі концерти у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Рівному, Чернівцях та інших містах Західної України.

Про це йдеться на офіційному сайті Ані Лорак. Концерти, заплановані на травень і червень, відбудуться восени.

«У зв’язку з нестабільною ситуацією в нашій країні, пов’язаної з трагічними подіями, ми змушені перенести концерти всеукраїнського туру Ані Лорак, заплановані у травні/червні на вересень 2014 року. Всі придбані квитки залишаються дійсними” — йдеться на сайті співачки.

Загалом, концерти відмінені у Рівному, Вінниці, Хмельницькому, Чернівцях, Івано-Франківську, Ужгороді, Тернополі та Львові. Концерт в Івано-Франківську перенесено на 20 вересня цього року.

Раніше у Львівській опері місцеві активісти готували Ані Лорак “теплий прийом”. Анонсований концерт артистки, яка відкрито підтримала екс-президента Віктора Януковича та закликала людей не ходити на Майдан, викликав шквал емоцій у соціальних мережах, інформує visty.in.ua.

Зокрема, активісти пригадали, що Лорак заявляла, щолюди протестують на Майдані, бо їм бракує любові, що їй не подобаються барикади у центрi Києва, що сама не піде на Майдан і нікому не радить. Співачка казала, що через події на Майдані їй страшно виходити з дому на шоу “Голос країни”. 

Додамо, що негативно поставились до маніпулювання пам’яттю «Небесної Сотні» у кліпі Ані Лорак «Мальви», де вона використала кадри розстрілів на Інститутській, учасники цих подій. Вони вважають, що таким чином співачка піариться на загиблих Героях.

До теми: Івано-Франківськ долучиться до бойкоту Ані Лорак?