ARTPOLE.IF / міжнародна творча лабораторія Уніж, Івано-Франківська область 8-12 липня


10 червня о 19:00 в Центрі Сучасного Мистецтва (вул. Шевченка, 1) відбудеться зустріч з організаторами та учасниками події, на якій можна буде детальніше обговорити програму, поставити запитання та внести власні пропозиції. ЗАПРОШУЄМО!

Цього року АртПоле стане майданчиком для зустрічі митців з Донецька і Львова, Харкова та Івано-Франківська, Криму й Карпат. Крім українців, у програмі учасники з Польщі, Австралії, Мозамбіку, Туреччини та Росії — вони не відміняють концерти з огляду на події, а навпаки вважають необхідними взаємопідтримку й процес спільного творення.

 

В Унежі проходитимуть дискусії, в яких, зокрема, візьмуть участь жителі Криму й Донбасу. Майстер-класи з ковальської справи, кераміки, ціанотипії та ін. Майстерні для дітей — створення аудіо-казок з «Великим Вухом», плетіння, в’язання, жонглювання та акробатично-циркові справи. Продовжуватимемо вчитися бути ще уважнішими до навколишнього світу й спритнішими у взаємодії з ним.

 

На перші три вечори заплановані покази і обговорення документального кіно й відеопоезії, що характеризує останні півроку в Україні. 11 липня на Великій сцені — новий проект Юрія Андруховича і польського гурту Karbido. 12 липня всі майстер-класи продемонструють свої напрацювання, також відбудуться екскурсії з оглядом лендарт-об’єктів та переглядом перформансів. У вечірньо-нічній музичній програмі — Марк Токар Тріо (Україна), Wild Marmalade (Австралія-Мозамбік), Aksak Balkan Trio (Польща) та ін.

 

Отже, всім, хто хоче почути по-справжньому живу музику, відчути стрімкі дністровські хвилі й відлуння великого каньйону, увібрати в себе натхнення, віру в нас з вами та енергію для подальших справ, приїжджайте. І ще одна причина дістатися Унежа саме цього літа — АртПоле відбудеться тут востаннє, адже наша подія мандрівна і нам час вирушати в подорож.

Детальніше про програму незабаром на www.artpole.org.

Контактні телефони 067 914 1403 та 097 308 1897, ел.пошта press@artpole.org