Авто в’їхало в евакуатор, який забирав розбиту в ДТП машину. Загинули поліцейський, прикордонник і дві дівчини


У селі Великі Лучки, що в Мукачівському районі Закарпаття, вранці 15 жовтня сталася аварія за участі авто й евакуатора, який забирав іншу постраждалу в ДТП автівку. Як наслідок загинули четверо людей і ще один зазнав травм.

Про це повідомляє поліція Закарпаття, пише Громадське.

Оновлено (17 жовтня, 01:00). У попередній версії новини стверджувалося, що загиблі їхали на евакуйованому авто. Насправді вони перебували на автівці, яка врізалася в евакуатор. Просимо вибачення в читачів за помилку.

Аварія сталася близько четвертої ранку: авто врізалося в евакуатор, що забирав інший автомобіль, який перед тим врізався в електроопору.

В авто, яке наїхало на евакуатор, сиділи прикордонник Чопського загону і дві дівчини віком 17 та 18 років. Вони загинули на місці.

Доповнено (17 жовтня, 01:00). Західне регіональне управління Держприкордонслужби потім повідомило, що загиблим був інспектор-кулеметник комендантського відділення Юрій Балюк, йому було 25 років.

Крім того, смертельних травм зазнав і патрульний поліцейський. Міністерство внутрішніх справ пізніше уточнило, що йдеться про 21-річного лейтенанта поліції Ігоря Марчишака.

44-річного водія евакуатора з численними травмами доправили до лікарні. У нього попередньо діагностували внутрішньочерепну травму і перелом черепа.

Правоохоронці кажуть, що завершили огляд місця аварії та порушили провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу. Максимальне покарання — позбавленням волі від п'яти до десяти років і позбавлення водійських прав до трьох років.

За даними Нацполіцїі, на Закарпатті за перші дев'ять місяців 2021 року смертю або травмами завершилися 336 ДТП, у яких загинули 77 людей. В Україні загалом за цей же період до травмування чи смерті призвели понад 18 тисяч аварій на дорогах, у яких загинули 2225 людей.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!