"Азов" повернув під контроль частину Нью-Йорка, з оточення вирвали українських військових


12 бригада спеціального призначення "Азов" на Торецькому напрямку повернула під контроль Сил оборони частину селища Нью-Йорка на Донеччині

Про це йдеться у повідомленні в telegram-каналі військових.

"12-та бригада спеціального призначення «Азов» спільно з суміжними підрозділами веде бої у селищі Нью-Йорк. З метою покращення тактичного положення на Торецькому напрямку 12-та бригада спеціального призначення «Азов» була залучена до оборонних і наступальних дій безпосередньо у населеному пункті Нью-Йорк та його околицях. На момент залучення бригади до бойових дій на напрямку, ситуація на лінії бойового зіткнення була катастрофічною. Але завдяки високому бойовому духу, мужності та професіоналізму бійців бригади, «Азову» вдалось стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорку і деблокувати Сили оборони, які знаходились у ворожому оточенні", - заявляють у бригаді.

Також в "Азові" додали, що наразі на їхній ділянці ситуація залишається напруженою. За добу росіяни проводять до 15 штурмів.

"Ворог неодноразово заявляв, що повністю окупував Нью-Йорк. Проте це чергова маніпуляція окупантів. Сили оборони контролюють частину населеного пункту та роблять все можливе для звільнення українських територій", - наголосили "азовці".

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!