Бойовики штурмують будівлі МВС у Донецьку


Озброєні бойовики в камуфляжній формі штурмують Головне управління МВС України в Донецькій області, а також міське управління міліції

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "УРА-Інформ.Донбас".

У ході стрілянини біля міліцейських будівель був поранений один правоохоронець. Згодом стало відомо про поранення місцевого жителя. "За даними очевидців, перехожий був поранений в районі міської клінічної лікарні № 1. Біля будівлі медустанови видно сліди крові", - інформує видання.

Співробітники обласного управління МВС залишали будівлю, перелазячи через паркани, які оточують відомство.

Разом з тим, прес-служба Донецької обласної державної адміністрації з посиланням на інформацію департаменту охорони здоров'я інформує, що в ході перестрілки було поранено п'ять осіб, даних про загиблих поки що немає.

Також повідомляється, що бойовики зайняли позиції по вулиці Челюскінців, починаючи від гастроному «Москва». До точок їх дислокації періодично під'їжджають легкові автомобілі, з яких виходять бойовики, озброєні автоматичною зброєю.

Крім того, в даний момент автоматники оточили будівлі шостого корпусу Донецього Національного технічного університету. Чути короткі автоматні черги.