Бойовики ведуть наступ на Новоазовськ і Маріуполь, - "Азов"


Терористи ДНР і російські агресори ведуть обстріл з гранатометів хлібокомбінату в самому Новоазовську.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав заступник командира батальйону "Азов" Ігор Мосійчук, передає Еспресо.TV.

"Ідуть бої українських військ з окупантами під Новоазовськом. Є перші невеликі успіхи наших добровольців. Бійці добровольчого батальйону "Дніпро" спалили російський БТР і заправник", - написав заступник комбата "Азову".

Годиною раніше Мельничук повідомив, що в районі населених пунктів Марченко і Щербакове поблизу Новоазовська через українсько-російський кордон прорвалось близько 30 танків з замальованим маркуванням Російської Федерації під символікою так званної ДНР.

За його словами, ця колона бронетехніки рухається в бік Тельманово і Амвросіївки.

"В той же час в районі Новоазовська на територію України увірвалася величезна кількість "Градів" і гаубиць. Терористи ДНР і російські агресори ведуть обстріл з гранатометів хлібокомбінату в самому Новоазовську. Йде наступ на Новоазовськ і Маріуполь", - написав заступник командира батальйону "Азов".

Також він зазначив, що Маріупольський гарнізон піднятий по тривозі, а штурмові групи батальйону "Азов" і військові намагаються стримати агресора, "але сили не рівні".

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація про вторгнення колони російських військ біля Новоазовська. Однак у штабі АТО заявили, що поки не мають підтвердження інформації про вторгнення російської військової техніки біля Новоазовська.