Британець чотири роки живе зі штучним пенісом. Чому так сталося


Житель Великої Британії Мартін Макдоналд вже чотири роки живе зі штучним пенісом, який виростили на його руці з його шкіри.

Неймовірну історію розповідає видання The Sun, пише ТСН.

Макдоналд втратив статевий член через зараження крові. Хвороба викликала омертвіння тканин пеніса, і лікарям довелося його ампутувати, щоб не допустити переходу інфекції на все тіло.

"Я роками боровся з інфекцією в промежині, але не уявляв, що може статися таке", - розповідає Макдоналд.

45-річний чоловік впав у депресію, він почав багато пити, не спілкувався з рідними та близькими. Він переживав не про те, що більше не може займатись сексом, бо у нього вже є двоє дітей, а про те, що він не міг ходити до туалету. Так чоловік жив два роки. 

Тоді його лікар розповів йому про те, що є спеціаліст, який може зробити йому новий пеніс. Професор Девід Ральф, який працює у лондонській університетській лікарні, раніше створив "біонічний" пеніс чоловіку, який народився без нього.

Лікар взявся за цю процедуру та пообіцяв, що процес вирощування нового пеніса займе два роки. Малькольм згодився на такі умови.

Чоловік обговорив з хірургами вигляд майбутнього пеніса і попросив його трішки збільшити.

Вони із задоволенням слухали, як я хотів, щоб це було, це було дивовижно. Не багато хто може сказати, що має дизайнерський пеніс
- розповідає чоловік 

Медики вирішили використати руку, щоб створити новий пеніс. Вони взяли частину шкіри з лівої руки і згорнули його на кшталт ролу. Так у статевого органа мали з’явитись кровоносні судини та нерви.

Хірурги створили сечовипускальний канал у шкірі та поставили туди дві трубки. Більш того, за рахунок спеціального ручного насоса новий пеніс може накачуватися до стану ерекції.

В результаті новий пеніс зафіксували на передпліччі, його основа звисає з руки.

За планом, з пенісом на руці чоловік мав ходити два роки, але коли прийшов час робити операцію, весь час щось заважало. Спочатку не вистачало лікарів, потім його не могли помістити у графік, а в результаті процес зупинився через пандемію коронавірусу. 

Але британець не втрачає надію. Він вже звик до свого ручного пеніса та дав йому ім’я Джиммі. 

Справді відчувається, що настав час його зняти. Я не можу бігати, тому що він хитається. Я не можу плавати чи носити сорочку з коротким рукавом. Не буду брехати, носити пеніс на руці чотири роки - це дуже дивно. Але я впевнений, що цей пеніс буде використаний для того, для чого його виростили
каже він 

Макдональд впевнений, що до кінця цього року статевий орган нарешті пришиють туди, де йому місце. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!