Бумбокс, Друга Ріка, Alina Pash та інші українські зірки заспівають у подяку лікарям


23 та 30 травня відбудуться два благодійні онлайн-концерти “Сміливе серце”, мета яких — зібрати кошти на придбання засобів захисту та обладнання для лікарів, що рятують життя хворих на COVID-19. Початок прямого ефіру — о 19:00 на телеканалі М1 та YouTube-каналі “Чоткий паца”. Дякуючи сурдоперекладу, онлайн-концерт зможуть почути і подивитися люди з порушенням слуху.

“Україна — країна лікарів-супергероїв, які наважилися пожертвувати собою, своїми силами, сім’ями, сном і здоров’ям заради життя десятків тисяч хворих. Ми закликаємо подякувати їм за це”, — говорять організатори проекту.

Подякувати лікарям-супергероям можна на сторінці благодійного фонду Пацієнти України, або надіславши SMS із будь-яким текстом на номер 88001 (вартість 1 повідомлення — 20 грн.) Усі зібрані кошти буде спрямовано на придбання засобів захисту для медиків.

Благодійний музичний марафон “Сміливе серце” організовують ком’юніті-агенція OMG agency, телеканал М1, асоціація ВАМП, фестиваль Atlas Weekend, квитковий оператор Ticketsbox.

Дізнаватися, які артисти вийдуть на онлайн-сцену першими, можна на сайті проєкту. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!