Через погіршення ситуації з захворюваністю на Прикарпатті можуть посилити обмеження


Сьогодні, 18 січня, відбулося позачергове засідання Івано-Франківської регіональної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час якого було прийнято рішення про вжиття заходів щодо запровадження посиленого контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню коронавірусу.

Показник захворюваності на COVID-19 складає 9816,19 на 100 тис. населення. Протягом двох тижнів поточного року спостерігається зростання захворюваності – зареєстровано 5097 випадків захворювання проти 1429 випадків за минулий тиждень, захворюваність зросла у 3,5 рази, зокрема, серед дітей - у 4,5 рази. Вище 50% ріст захворюваності у порівнянні з попереднім тижнем в 54 територіальних громадах, з них – кількість позитивних випадків перевищує 70 випадків за тиждень у 21 територіальній громаді.

У разі подальшого збільшення рівня захворюваності на гострі респіраторні вірусні захворювання серед дітей дошкільного віку та учнів шкіл буде прийняте рішення про призупинення навчально-виховного процесу. Також буде обмежено проведення розважальних заходів, публічних подій, діяльність закладів громадського харчування.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!