Через повені у Польщі та Чехії тимчасово скасували низку поїздів. Укрзалізниця підлаштується


Через повені у Польщі та Чехії залізничні оператори обох країн тимчасово скасували низку рейсів.

Як повідомили в Укрзалізниці, вони перебувають на зв’язку з перевізниками обох країн і готові допомогти з гнучкою організацією стиковок для українських пасажирів. 

"Станом на зараз, обидва поїзди з Праги - до Чопа і до Перемишля - досі на території Чехії і без шансів встигнути на свої стиковочні українські рейси. Тому ми нагадуємо, що готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні поїзди на будь-який наш рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків. Що стосується пасажирів з України, які прямують на свою стиковку у празькому напрямку, то радимо звязатися з вашим чеським або польським оператором залізниці і уточнити розклад наступних рейсів. Є висока ймовірність того, що пасажирам варто запланувати ночівлю у місті стиковки",- кажуть в Укрзалізниці.

Читайте також: Повені накрили Європу: пошкоджено тисячі будинків, є загиблі, погода лише погіршується

Нагадаємо, з 28 березня запрацював новий міжнародний поїзд Прага — Чоп, який поєднав столицю Чехії з прикордонним українським містом Чоп, важливим залізничним хабом у сполученні України та ЄС. А щоб мешканці сусідніх регіонів змогли легше дістатися Чопа, Укрзалізниця традиційно забезпечила стикувальні маршрути та призначила спеціальний пересадковий поїзд №345/346 Чернівці — Чоп — Ужгород». Зупинки передбачені на станціях Чоп, Батьово, Мукачево, Карпати, Свалява, Воловець, Славсько, Сколе, Стрий, Моршин, Болехів, Долина, Рожнятів, Калуш, Івано-Франківськ, Коломия.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!