Через витік газу п'яний франківець ледь не позбувся життя


14 травня о 17:43 год. в Івано-Франківську,на вул. Івасюка, два відділення ЧСПТ АРЗ СП УДСНС в області виїжджали для надання допомоги працівникам аварійної бригади УЕГГ по відкриванню вхідних дверей квартири на дев’ятому поверсі житлового будинку. 14.05.2015р. о 17:43 год. м. Івано-Франківськ, вул. Івасюка. Два відділення ЧСПТ АРЗ СП УДСНС в області виїжджали для надання допомоги працівникам аварійної бригади УЕГГ по відкриванню вхідних дверей квартири на дев’ятому поверсі житлового будинку.

Про це повідомляє НС ОДА.

Близько 11:00 год. у зв’язку з відчутним запахом газу з даної квартири працівники газової служби перекрили газовий стояк в цілому житловому будинку. В присутності працівників правоохоронних органів рятувальники за допомогою пожежної автодрабини через вікно проникли у помешкання та відчинили вхідні двері.

В квартирі в стані алкогольного сп’яніння знаходився господар гр. 1950 р.н. Працівниками аварійної бригади УЕГГ було відключено та опломбовано газопостачання даної житлової квартири та відновлено газопостачання іншим абонентам житлового будинку.