Чому вигідніше купувати брендове взуття ніж мас-маркет


Більшість людей помилково вважає, що відомий і популярний світовий виробник спортивного взуття — то лише маркетинговий хід. Насправді в погоні за низькою ціною і яскравим дизайном багато хто забуває, що ці компанії чималі кошти вкладають у розвиток й застосування інноваційних технологій, які роблять кросівки надзвичайно комфортними й безпечними

Тож варто одного разу купити оригінальні жіночі кросівки Nike, Adidas або New Balance, аби зрозуміти їх перевагу в порівнянні з бюджетним мас-маркетом.

Чому варто віддати перевагу брендовому взуттю

Не обов’язково бути надзвичайно багатим, аби дозволити собі якісне взуття. Офіційні точки продажу регулярно пропонують вигідні акції й розпродажі, особливо наприкінці сезону. До інших переваг покупки оригінального спортивного взуття від світових виробників варто віднести:

1. Якість пошиття. Оскільки Nike або інша корпорація зі світовим іменем використовує якісні матеріали, подовжується термін експлуатації кросівок. За ними легко доглядати, а в очі не впадають подвійні шви або неакуратні переходи. До того ж можна бути впевненим, що сітчастий матеріал дійсно дихає і не парить ногу.

2. Особливе відчуття. Купуючи брендове взуття, відразу почуваєшся інакше. Фірмові кросівки підкреслюють любов до належної якості продукції, увагу до деталей і прихильність до традицій. Окрім того, базові моделі спортивного взуття ніколи не вийдуть з моди, тож їх можна буде носити не один рік.

3. Інноваційні технології. Бюджетний виробник, який орієнтується на мас-маркет, не може виділяти мільйони доларів на дослідження нових технологій. До прикладу, знамениту технологію Nike, яку презентували в моделях Air Force 1, розробляли спільно з авіаційним інженером NASA.

4. Здоров’я й безпека. Це особливо важливо під час занять в тренажерному залі. Жоден професійний спортсмен не тренується в дешевому взутті. А все тому, що правильно підібрані кросівки допомагають мінімізувати травми колін і пошкодження м’язів.

Як заощадити на купівлі брендового взуття

Якщо єдиною перешкодою на шляху до якісного й стильного спортивного взуття стає ціна, то скористайтеся кількома правилами:

1. Порівнюйте ціни відразу в кількох магазинах, а не купуйте все в одному торговому центрі. Інколи вигідніше замовити кросівки в інтернет-магазині з можливістю обміну й повернення.

2. Слідкуйте за сезонними знижками й розпродажами. Часто за зниженою ціною продають останні розміри.

Тож не відмовляйте собі в задоволенні носити якісне взуття, яке не порветься після першої прогулянки!

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!