Де українські військові потрапили в оточення на Донбасі


Терористи в кількох місцях відрізали українських військових від основних сил

В оточенні бойовиків знову опивнися Луганський аеропорт. Раніше сили АТО прорубали невеличкий коридор до аеропорту з боку селища Розкішне, однак змушені були залишити відвойовані позиції та відступити.

Складна ситуація склалася поблизу прикордонних пунктів Ізварине та Червонопартизанск на Луганщині, де українські силовики  та прикордонники вже тривалий час тримають оборону. Однак остання інформація звідти невтішна: вони відрізані від основних сил та знаходяться під постійним прицільним обстрілом бойовиків та з боку Росії.

Також з початку літа не припиняються щоденні бої за курган Саур-Могила  (найвища точка Донецької області - Ред.) звідки бойовики ведуть обстріл сил АТО, які намагаються відрізати їх від кордону з Росією. Крім того, терористи почали активний наступ в населеному пункті Маринівка на Донеччині. Зараз там тривають запеклі бої.  

Експерти також очікують боїв за місто Попасна на Луганщині. Це стратегічне місто сепаратисти перетворили на свій бастіон, щоб українська армія не відрізала велике терористичне угруповання в районі Лисичанська-Рубіжного-Сєвєродонецька від основної території, яку вони контролюють. 

Еspreso.tv