Дискредитація ворогом ТЦК заважає виконувати мобілізацію на Прикарпатті


На Прикарпатті мобілізаційні плани виконуються не в повному обсязі через запущену росіянами кампанію з дискредитації ТЦК.

Про це в інтерв'ю виданню Західний кур'єр заявив заступник начальника Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування і соціальної підтримки, начальника сектору мобілізаційно-оборонної роботи Роман Боднар.

"Виконання мобілізаційного плану – інформація з обмеженим доступом. Тому цей момент коментувати не буду. Але скажу коротко –  завдання реалізується не в повному обсязі. Труднощі є, і головна з них – викривлене сприйняття нашої роботи суспільством. Ворожі спецслужби приділяють цьому велику увагу. Триває потужна інформаційна кампанія з дискредитації установ ТЦК. Суспільство підбурюють інформаційними вкидами, іншими методами", - наголосив Бондар.

Він додав, що наразі ТЦК зосередженні на роботі з чоловіками, які ухиляються від військової служби.

"Основна маса військовозобов’язаних, які були готові захищати державу добровільно, пішли на фронт в перший рік повномасштабного вторгнення. Відтак, після 2022-го року ми перестали працювати з категорією бажаючих проходити військову службу, і перейшли до тих громадян, які прагнуть всіляко ухилитися від виконання свого державного обов’язку", - каже Бондар.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!