Дизайн будинків від NsdGroup – швидко та ефектно


Важко придумати дизайн інтер'єру та екстер'єру будинку, оцінити велику кількість технологічних моментів, інновацій та іншого.

Найкраще звернутися до фахівців та ними є співробітники компанії NsdGroup, де готові запропонувати послугу створення дизайну будинків під ключ. Гарантується створення затишного, безпечного, комфортного та функціонального будинку з урахуванням індивідуальних завдань клієнта.

Підготовка проєкту заощаджує час, дозволить організувати рамки бюджету, ефективно використати простір, а також забезпечується контроль всього процесу. Перш ніж буде виконано дизайн будинків, триває тривала консультація між фахівцями компанії та клієнтами. Багато ідей потребують ретельної оцінки та розгляду, адже іноді вони не практичні або не відповідають загальним принципам дизайну.

Стилеві напрямки

Будинок повинен відповідати певному стилю та віянням, відображати внутрішній стан мешканців та навіть власне почуття стилю. Але іноді не потрібно нічого нового вигадувати, тому що дизайн будинків можна організувати відповідно до таких напрямків:

1. Прованс. Винятково пастельні тони та зістарені меблі, відмінне рішення для спокою та тиші;

2. Еклектика. Одночасно поєднується теперішній час, старовинні предмети мистецтва добре поєднуються з сучасними елементами, інноваціями і предметами;

3. Лофт. Відкритий простір без оброблених поверхонь, а як декор використовуються меблі та аксесуари з металу або скла;

4. Мінімалізм. Геометрична точність, простота та легкість, причому це стосується всього, що буде в інтер'єрі;

5. Еко-стиль. Винятково натуральні матеріали та при можливості величезна кількість зелені.

Після вибору стилю можна чітко працювати над проектом.

Що входить у вартість дизайну?

Надається цілий пакет інформаційних документів, за допомогою яких будівельники можуть реалізувати поставлене завдання. До переліку цих документів входить:

- план з урахуванням усіх комунікацій;

- планування у кількох варіантах виконання;

- розставляння меблів, освітлення та декорування;

- специфікація з електроустаткування та будівельних матеріалів;

- стелі та розгортка стін.

Цей набір входить до стандартного пакета вартості, а з урахуванням наявності додаткових документів ціна може відрізнятися.

Чому варто звернутися до NsdGroup?

Надаються доступні ціни та індивідуальний підхід. Клієнт завжди буде почутий з урахуванням запитів та умов від нього. Додатково надається послуга дизайну з урахуванням встановленого бюджету. Це важливо, якщо немає можливості витрачати багато грошей на проектування та реалізацію дизайну.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Реклама