Для переселенців у Франківську влаштують "Дружній пікнік"


Познайомитись, поспілкуватись, обмінятись корисними контактами - так команда ГО “Д.О.М.48.24” пропонує провести час внутрішньо-переміщеним громадянам України на недільному міському пікніку.

У програмі заходу активності для дорослих і дітей:

обмін інформацією про послуги і самореалізацію;

інтерактивні заняття з безпеки з патрульними поліцейськими;

творчі майстер-класи і забави для малечі;

частування у стилі міського барбекю;

смачні і корисні сюрпризи;

знайомство з ВПО - митцями, які знайшли натхнення в Івано-Франківську, і виставка картин;

виступ музичного гурту The Songs.

«З 25 лютого ми активно надаємо допомогу ВПО, вивчаємо потреби, шукаємо ресурси, аби продовжити цю підтримку, у тому числі – емоційну і психологічну. Ми бачимо і знаємо про бажання і потребу людей спілкуватися, ділитися історіями і враженнями, саме тому організовуємо цей дружній пікнік, де вони можуть знайти земляків, можливості, аби трохи відволіктися від черг і пошуків, отримати позитивні емоції», - ділиться Голова правління ГО «Д.О.М.48.24», громадська діячка Наталія Вишневецька.

За сприяння і партнерства Відділу зв’язків з громадськістю УПП в Івано-Франківській області та Департаменту соціальної та молодіжної політики Івано-Франківської міськдержадміністрації, поки дорослі спілкуватимуться, діти матимуть цікаву розважальну програму.

А два художники презентують власну творчість. Міша, що другий раз вимушений залишити місце проживання - в 2014 в Донецьку, а в 2022 - в Харкові, зараз проживає в просторі ВДОМА та, вперше за 20 років, почав знову малювати. Оксана Тимчишина переїхала з Запоріжжя та прагне бути корисною тут - вже проводила волонтерські творчі заняття в Вагабундо.

Зустріч відбудеться в неділю, 29 травня, з 12.00 до 15:00, вул. Галицька, 29, у внутрішньому дворику простору «ВДОМА». Реєстрація для відвідування: https://cutt.ly/vH2V5F7 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!