Дні народження Януковича: танці, "обніманці" і золоті батони


Сьогодні Віктор Янукович святкує свій 64-й день народження. Ще рік тому колишній президент і не уявляв, що святкуватиме наступний день народження не в якості глави держави в оточенні армії підлабузників.

Нинішній день народження колишній президент відзначає значно скромніше – в російському Сочі і компанію йому можуть скласти лише члени його сім’ї та такі ж як він невдахи-втікачі – Пшонка, Захарченко, Азаров, Клюєв та інші. Завтра ж родину Януковича чекає ще одне свято – 41-річчя старшого сина Януковича Олександра, більш відомого як Саша-стоматолог.

Еспресо.TV вирішило не вітати оголошеного в міжнародний розшук екс-президента, а нагадати як Янукович святкував свої попередні дні народження.

Найвідомішою в Україні президентською "паті" стало святкування 60-літнього ювілею Віктора Федеровича 2010 року. Тоді інтернет облетіло відео запальних танців "гаранта" в обіймах екс-першої леді Людмили Кучми та відомої регіоналки Ірини Акімової під спів короля російської попси Пилипа Кіркорова.

Того ж року Януковича вітали з ювілеєм і лідери братніх країн Митного союзу.

У 2009-му, коли Янукович лише готувався до переможних президентських виборів, оточення Януковича в особі Рината Ахметова обіцяло "невдачі розділити разом, а Вашим перемогам радіти більше ніж Ви". За чотири роки небагато хто захотів розділити зі своїм лідером гіркоту невдачі.

Януковичу на дні народження дарували багато подарунків, які після втечі "гаранта" стали стали символами марнотратства та самозакоханості екс-президента. Найзнаменитішим подарунком президенту став "Золотий батон"

Інші подарунки теж були покликані возвеличити "батю".

Народ же дарував Януковичу дещо інше.

Після останнього подарунку від народу Янукович вирішив поміняти країну проживання.