До Дня міста у Франківську відбудеться велопробіг на підтримку ЗСУ


Франківців запрошують долучитися до благодійного велопробігу до Дня міста з метою збору коштів на потреби ЗСУ.

Велопробіг відбудеться 11 травня о 10:00 з вул. Потічна (біля магазину «Борщ»). Загальна протяжність маршруту ~ 15,3 км.

Всі донати підуть на збір взводу БпАК 153 ОМБр - ціль збору 30 000 гривень.

Щоб приєднатися до велопробігу - необхідно зробити донат на будь-яку суму (обов’язково зробити знімок екрану, що буде підтвердженням вашого донату) за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/ANUa3yX1Uq та заповнити цю google - форму https://docs.google.com/.../1YGNWdRHXxJd0N91WRvZUD3s.../edit

Також вкінці розігруватимуться призи, від партнерів заходу (призи розігруватимуться серед тих учасників, хто задонатив та зареєструвався).

На зображенні може бути: карта та текст «Як взяти участь? МАРЦИНКίВ РУСЛАН 国代 Благодийний йний велопробг до Дня ит вано-франкивська 1вано- ЗБР нА ПОТРЕБИ ЗСУ 16+ Коли? 11 травня 10:00 год 1.Задонатити на збр за -кодом та зробити знмОК екрану: 2. Зарееструватися за посиланням та загрузити фото-доказ фото- доказ донату y реестрацийну форму: вул. Потична с. Колоди.вка c. с.П.длужжя (Crape6 地島 магазину Topa) Вовчинецьк. гори - 15,3 км c. с.Узин с. Угорники Серед учасникив розигруватимуться Цκа призи від наших партнер.в: PRONTO PIZZA Джерело ЯКОВА Riest Φа 11I1 ENERGY SPA CLUB ЗОЛАЦЯ Haaiila альянс»

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!