Долинянка премогла на фестивалі "Різдвяна зірка" в Дніпропетровській області


19 січня відбувся Гала-концерт фестивалю-конкурсу "Різдвяна зірка", на якому були оголошені переможці.

Перше місце виборола Галина Курус з Долинської міської територіальної громади Івано-Франківської області з автентичною колядкою «Роди, Боже, жито». Друге місце завоювало вокальне тріо «Такі» з Лозівської міської громади Харківської області. Третє місце посів молодіжний гурт колядників з Долинської міської територіальної громади Івано-Франківської області. Про це повідомляє ULEAD з Європою в Дніпропетровській області.

Гран-прі фестивалю, отримав Молодіжний центр «UNREAL» з Софіївської громади, Дніпропетровська область. Приз глядацьких симпатій отримала робота ініціативна група творчих вчителів Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 з Миколаївської міської ради Донецької області.

Спеціальний приз від голови Софіївської громади отримав ансамбль «Срібний передзвін» з Гусятинської селищної територіальної громади Тернопільської області.

У номінації «Різдвяна зірка єднає світ» перемогла Злата Барчук з Канади, а в номінації «Гарно колядуємо. Чудово працюємо» переміг гурт «Медичні перці» з Бродівської громади територіальної громади Львівської області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!