Долина відзначила 150 річницю від дня народення Шептицького духовною академією


З нагоди відзначення 150-річчя з дня народження Митрополита Андрея Шептицького днями в актовій залі Будинку техніки м. Долини відбулася духовна академія «Мойсей Українського духу».

Захід, який проводився за участю представників духовенства, влади, працівників освіти та культури району, учнівської молоді, громадськості Долинщини, організували відділ культури спільно з управлінням освіти, молоді і спорту районної державної адміністрації.

Впродовж духовної академії мовилося про життя, діяльність, повчання та значущість постаті Митрополита Андрея Шептицького в історії України та українського народу, його настанови молодим батькам та їх дітям, важливість спільної родинної молитви. На заході прозвучали духовні пісні «Я молюся за вас», «Горіла церквиця, горіла дзвіниця…», «Сходімся».

У фойє Будинку техніки діяли виставка книг і фотографій «Духовний будівничий Української нації», виставки народних умільців «Вінок Великому Митрополитові», творів переможців гуманітарно-мистецького конкурсу, присвяченого 150-річчю з дня народження Митрополита Андрея Шептицького.