Допоможе рятувати поранених та підвозити снаряди: Бійці 50 полку Нацгвардії збирають на два баггі


Нацгвардійці 50 полку імені полковника Семена Височана оголосили збір коштів на придбання 2 баггі для виконання бойових завдань на передовій.

Як пояснює нацгвардієць Юрій Гапончук, одна з головних переваг такого автомобіля - висока прохідність: баггі здатна швидко долати відстані в умовах бездоріжжя, вона легка і маневрена. Також баггі менш помітні, коли під'їжджають на передові позиції, і не грузнуть у багні, на відміну від джипів.

"Ними зручно підвозити провізію, боєкомплекти та здійснювати ротацію бійців на передовій, а також ідеально підходять для евакуації поранених. Ці автомобілі відмінно справляються з поставленими завданнями. Пам'ятайте, війна ще не завершилася, і продовжувати боротьбу - наш обов'язок. Кожна гривня є надважливою, бо кожен донат наближає нашу перемогу!", - наголошує Юрій Гапончук у відеозверненні на сторінці 50 полку. 

Для двох баггі необхідно зібрати 380 000 гривень.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/7rMpE5jUim

Номер картки банки: 5375 4112 1504 2842

Юрій Гапончук брав участь в ООС з 2015 року. Під час повномасштабної війни військовий став командиром роти оперативного призначення 50 полку імені полковника Семена Височана Нацгвардії України. Воював на Донеччині та Луганщині. На фронті підірвався на міні. Після поранення йому ампутували стопу. Втім після реабілітації Юрій продовжив службу у Національній гвардії. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!