Дорожники розповіли про стан проїзду на автошляхах Прикарпаття


Прикарпатські дорожники впоралися з викликами негоди.

Станом на 8:00 29 березня на дорогах державного значення працювали 10 одиниць техніки та 13 робітників. Забезпечено протиожеледну обробку проїзної частини автошляхів не тільки на гірських перевалах, а й на віражах та підйомах-спусках.

Покриття скрізь чорне мокре. Звернень до диспетчерів Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області не надходило.

"Нагадуємо, що на території країни діє циклон, що приніс ускладнення погодних умов: значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, пориви вітру до 25 м/с. На щастя, випадків падіння дерев на дороги державного значення області не зафіксовано. Закликаємо водіїв під час ускладнення погодних умов бути уважними за кермом, стежити за дорожньою обстановкою та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Пішоходи, переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовуйте світловідбивні елементи",- закликають у САД.

У випадку, якщо ви потрапили у скрутне становище через негоду — телефонуйте за номером телефону Колцентру: +38 067 400 60 80.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!