Двоє буковинців вбили мешканця Івано-Франківщини


На Буковині двоє зловмисників позбавили життя 61-річного жителя селищаЗаболотів. Оперативно розкрити цей зухвалий злочин допомогли вчасне надходження повідомлення про виявлене тіло потерпілого, спостережливість громадян та першочергові заходи працівників УМВС України в Чернівецькій області.

Наразі особи зловмисників правоохоронці встановили та затримали. Ними виявились раніше судимі за скоєння крадіжок мешканці обласного центру, 14-ти та 27-ми років.

Як повідомляють у СГЗ УМВС Чернівецької області, потерпілий, 61-річний житель селища Заболотів познайомився зі своїми кривдниками на одній із зупинок громадського транспорту міста Чернівці. 

Він планував їхати додому та нові товариші запропонували відмітити знайомство. Потерпілий погодився на пропозицію.

Розпивати алкоголь компанія вирішила вдома у неповнолітнього хлопця.  Під час вжиття спиртного між ними виникла суперечка, у ході якої чернівчани нанесли тілесні ушкодження гостю. Після цього, хлопці поцупили мобільний телефон та ювелірні вироби. А щоб приховати сліди злочину, скинули тіло потерпілого з мосту в струмок.

Випадковий перехожий виявив померлого та одразу повідомив у міліцію.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. 

Одиного із зловмисників затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Щодо неповнолітнього хлопця, то наразі вирішують питання щодо його покарання.

Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років ув'язнення.

 

 

Слідство триває.