Двоє прикарпатців стали учасниками кулінарного шоу "МастерШеф"


Відбулася прем’єра кулінарного шоу «МастерШеф. Професіонали»-4. У 1 випуску проєкту дивували неординарними стравами, які складно приготувати за 45 хвилин.

У наступний ефір проєкту прийшли двоє кулінарів з Прикарпаття, пише Бліц-Інфо з посиланням на СТБ.

Шеф-сировар Данко Матійчук, який приїхав зі Львова, але родом з Івано-Франківщини, виробляє сири. Цей процес вважає невід’ємною складовою кухні. Колись чоловікові не вистачало зелені у стравах. Тож він вирішив взятися за її вирощування. Презентуючи страву суддям зазначив, що абсолютно всі продукти зроблені ним самим. 

«Те, що ви розвиваєте українське сироваріння — неймовірно важливо. І ваша бурата набагато смачніша ніж та, яку я коштував у Італії», — прокоментував Ектор.   

Шеф-кухар Віктор Волошин, який родом з Калуша, перебував у Херсоні, коли почалася повномасштабна війна. В окупації пробув 60 днів. Вибиратися було доволі небезпечно і складно. Проходив 68 блокпостів, а 200 км їхав 18 годин.

МастерШеф Професіонали-4 випуск 1: хто отримав білий фартух

«В перші три дні війни я пішов у муніципальну варту. Допомагав місту, містянам. Тоді у нас було ще багато продуктів, тож я їх сортував… Також пам’ятаю, як мені привезли 10 000 кур, їх потрібно було чистити. Щось потрібно було з ними робити, аби роздавати людям», — згадує чоловік.    

Шефів дивував телячим тартаром з ікрою із пива в українській подачі.

МастерШеф Професіонали-4 випуск 1: хто отримав білий фартух

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!