Ексвоєнком Прикарпаття отримав нагороду від голови обласної ради


22 серпня під час сесії Івано-Франківської обласної ради військового екскомісара Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимира Ярмошука нагородили подарунком від голови обласної ради Олександра Сича. 

З нагоди Дня Незалежності України за багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службового обов'язку, самовідданість і високий професіоналізм, проявлені мужність та героїзм у захисті Незалежності суверенітету і територіальної цілісності України під час збройної агресії російської федерації Володимира Ярмошука нагородили цінним подарунком голови Івано-Франківської обласної ради, пише Бліц-Інфо.

"Хочу висловили всім слова подяки за цей період служби, що я провів разом з вами, починаючи з 2014 року і до сьогоднішнього дня. Дякую всім, адже за цей період було дуже багато зроблено, багато сформовано бригад та батальйонів. які до сьогодні захищають наше Прикарпаття на східному кордоні. Від себе особисто передаю слова вдячності від наших підрозділів 10 гірсько-штурмової бригади, 42 бригади, батальйонів наших стрілецьких. Нещодавно повернувся зі сходу, де мав честь з ними спілкуватись, вони всі передавали вам вітання і дякували за допомогу, яку ви в тилу надаєте",- звернувся до депутатів Ярмошук.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!