Естонець, який прожив більше 100 днів в аеропорту через карантин, запізнився на рейс додому


Всі 109 днів перебування у Філіппінах естонський турист вів блог в соціальних мережах і розповідав про свою щоденну рутину.

Житель Естонії Роман Трофимов, який застряг в аеропорту міста Маніла, Філіппіни, через пандемію коронавірусу, запізнився на рейс додому, пише Уніан.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. У зв'язку з тривалим перебуванням в аеропорту МЗС організував чоловікові вивізний рейс. 7 липня Трофимов вилетів з Маніли в Амстердам, де у нього була запланована пересадка, і звідти мав вирушити в Таллін.Проте 8 липня він повідомив, що пропустив свій літак.

«Для всіх, хто хотів мене зустріти, на жаль, не встиг на посадку на літак до Естонії з Амстердама. Не бачу причин переживати: днем раніше, днем пізніше я буду вдома – немає різниці. Моя головна мета була здобути свободу і вибратися з філіппінського полону, і вона досягнута», - розповів Трофімов.

Трофімов прибув в аеропорт Маніли 20 березня і йому відразу ж відмовили у в'їзді. У той же день авіакомпанія AirAsia, якою летів естонець, припинила свою діяльність, і її представник пояснив Трофимову, що йому доведеться дочекатися закінчення карантину.

У своїх відеозверненнях він просив допомогти поширити інформацію про його ситуацію, а також заявляв, що є інвалідом і його стан погіршується через відсутність свіжого повітря, сонця і недоїдання. Всі 109 днів перебування у Філіппінах турист вів блог в соціальних мережах і розповідав про свою щоденну рутину.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!