Фени – універсальні помічники для створення зачісок


Застосування якісного фена забезпечить не просто сушіння волосся, а й додасть потрібного обсягу, дозволить виконати укладання та безліч інших дій.

Крім того, вплив теплого повітря, особливо з ефектом іонізації, робить волосся податливим, а завдяки цьому майстер може надати їм будь-яку форму і в результаті створити ідеальний образ.

Сучасні моделі фенів зроблені так, що вони не пошкоджуватимуть волосся, а навпаки надають блиску. Ознайомитися з різними моделями фенів можна за посиланням https://stylus.ua/uk/fenystaylery/, де є детальний опис кожної моделі, технічні характеристики та параметри, а також фотографії для оцінки. Додаткову допомогу у виборі нададуть консультанти магазину Stylus.

Типи фенів

Основні типи даних пристроїв поділені на такі категорії:

1. Класичні. Звичний всім варіант дрібної побутової техніки для сушіння та мінімального укладання волосся. Деякі моделі доповнюються різними насадками, щоб була можливість по-різному надавати кучерям форму;

2. Фен-щітка. Потужні моделі для швидкого сушіння та водночас укладання за рахунок наявності щітки;

3. Дорожні. Невеликі за розміром фени, легкі та компактні, поміщаються в рюкзак або сумку, ідеальні під час відряджень або подорожей;

4. Настінні. Варіанти для готелів, спортивних залів та клубів, зон біля басейну та інших місць. Кріпляться до спеціальної стійки;

5. Професійні. Багатофункціональні моделі для професійних майстрів Техніка потужна і відрізняється широким функціоналом.

Купівля можлива як окремо фена та насадок, так і у повній комплектації. Не завжди потрібна повна комплектація, особливо, якщо деякими насадками не доведеться користуватися.

Особливості та функціонал

Багато фенів доповнюються наступними варіантами насадок для додаткової різноманітності:

- випрямляч;

- концентратор (для довгого волосся);

- для локонів;

- для короткого волосся;

- дифузор (для кучерявого волосся).

Насадки без пошкоджень локонів дозволяють втихомирити волосся і надати їм потрібну форму. Це важливо для майстрів, коли клієнти чекають від них реальної дії та результатів.

Додатково деякі фени оснащуються іонізацією. З її допомогою усувається статична напруга, щоб волосся не ставало дибки, і з ним можна було комфортно працювати. Холодне повітря дозволяє без проблем зафіксувати локони у потрібному положенні. Турбо-режим подає гаряче повітря на максимальних обертах, гарантуючи швидке сушіння.

Крім того, деякі фени оснащуються функцією автоматичного змотування шнура і його поворотом на 360 градусів, захистом від перегріву, дисплеєм, складною ручкою та іншими елементами. В умовах побуту деякі з функцій можуть бути незатребуваними.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Реклама