Франківчан запрошують взяти участь у благодійному аукціоні "Добра кава"


Впродовж місяця іванофранківці можуть оригінальним способом долучитись до проекту зі стерилізації безпритульних псів.

Тож волонтери БО «Дім Сірка», щоб зібрати необхідні кошти для стерилізації тварин, запрошують франківців взяти участь в аукціоні зустрічей «Добра кава». Зокрема, для цього необхідно купити лот «Зустріч» та випити кави з франківською знаменитістю, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Мета такого аукціону, пояснюють волонтери, зібрати необхідні 10 тисяч гривень для масової одночасної стерилізації безпритульних собак в Івано-Франківську. Загалом бюджет проекту складає 25 тисяч, 15 з них виграли волонтери на конкурсі грантів. Проте, ще необхідно назбирати 10 тисяч гривень.

За ці кошти, впродовж трьох тижнів волонтери  організують проживання та харчування команди ветеринарів та територію з ангаром, де будуть стерилізувати собак. Самі ж операції робитимуть у спеціально обладнаних автомобілях. Загалом, за цей час волонтери планують простерилізувати близько 200 собак. А це в свою чергу дозволить зменшити майбутній приріст безпритульних собак майже на 2000 тварин за рік.

«Ми не просто просимо про фінансову допомогу, ми пропонуємо допомогти нам і місту в цікавий спосіб - купивши лот «Зустріч» - «Добра кава» та зустрівшись із відомою в Івано-Франківську людиною. З котрою ви, можливо, давно мріяли познайомитись», - пишуть на сторінці у Фейсбук.

На сторінці «Благодійного аукціону «Добра кава»» можна ознайомитися з учасниками та запропонувати свою ціну за цікаву вам людину. Початкова ставка на аукціоні – 100 гривень, а кожен наступний крок – плюс 20 грн.

Серед відомих франківців вже є ресторатор та співзасновник середовища «Тепле місто» Юрій Филюк, кореспондент 1+1 Алла Пас, художник та музикант Ярема Стецик, письменниця Христина Сирова ті інші…