Франківець Микола Мигаль здивував суддів "МастерШеф" десертом-зубною пастою


Франківський кухар Микола Мигаль у новому випуску програми “МастерШеф.Професіонали”-3 знову вразив суддів.

З перших хвилин у 14 випуску «МастерШеф. Професіонали»-3 панувала напружена атмосфера. Претендентів на головний приз проєкту чекало чимало цікавих завдань. Учасники придумували вітальні частування для інопланетян, та готували нову варіацію на тему австралійської страви «поплавок». Однак не всі змогли з цими завданнями впоратися. 

Тож на пекельній битві чорних змагалися: Елеонора, Микола Люлько, Віталій, Ліля і франківець Микола Мигаль, пише Бліц-Інфо.

На початку конкурсу учасники обрали поверхню, за якою мали провести наступні півтори години. Після цього вони підняли коробки на поверхнях і знайшли під ними джойстик від приставки, шнурки, праску, зубну щітку і гребінець. Профі мусили створити їстівну пару до свого предмета, щоб склався ідеальний дует. 

Микола Мигаль зробив до щітки тюбик із зубною пастою, всередині якого були лимонний мус, білковий бісквіт і шоколад. Ектору сподобався крем, який справді скидався на обвітрену зубну пасту. Загалом десерт вийшов не дуже охайним, проте деталі мали виграшний вигляд, як і смакові якості страви. Тож Микола Мигаль залишився в шоу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!