Франківка виклала жорстоке відео, як пере єнота в пральній машинці


Зоозахисники в мережі опублікували відео в якому мешканка Івано-Франківська хвалилась, як замкнула живого єнота в пральній машинці і увімкнула її.

Про жахливе знущання з тварини повідомили волонтерки "Дому Сірка", інформує Бліц-Інфо.

"От що творить безкарність за жорстоке поводження з тваринами. Сьогодні отримали повідомлення про знущання з тварини. Мосейчук Кароліна під ніком @_kaaarooolyyya_ виставляє відео, де закриває єнота у пральній машинці і включає її. Таке може робити людина, яка вчилась у Івано-Франківському юридичному інституті НУ ???? Як адекватна людина може таке вчинити??? Питання ще також до людей, які переглядають ці сторіс і мовчать! Якщо ви, шановна, @_kaaarooolyyya забули про статтю 299 Закону України - ми вам нагадаємо! Така поведінка - аморальна, неадекватна, такі дії - пряме порушення закону про жорстоке поводження з тваринами. Дана особа, ще й веселиться з того, що бідна тваринка мучиться",- написали волонтерки.

Як повідомили кореспондентці "Бліц-Інфо" в обласному управлінні нацполіції, наразі проводиться перевірка по цьому випадку.

"Під час моніторингу соціальних мереж дільничий виявив факт жорстокого поводження з твариною та подав відповідний рапорт. Наразі відомості уже внесено до єдиного обліку реєстрації звернень громадян. Триває перевірка",- кажуть в поліції.

Варто зауважити, що згідно з законодавством знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, а також нацькування зазначених тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!