Франківськ планує пустити з молотка три об’єкти


Івано-Франківська міська рада планує через державні онлайн-аукціони продати три об'єкти.

Про це у facebook повідомив заступник міського голови Микола Вітенко.

"Вчора, 21 лютого провели захід «Інвестиційне меню міста Івано-Франківськ: що громада продаватиме та здаватиме в оренду через державні онлайн-аукціони у 2024 році». Ми ділилисядосвідом ефективного управління майном громади, щоб більше коштів залучати до бюджету міста. Івано-Франківськ в частині розпорядження майном є одним з найспішніших міст в Україні. Якщо говорити про ефективність проведених торгів, то ми завжди попадали в ТОП-3 міст України. Але, звісно, досконалості немає меж. Є над чим працювати. Є досвід, яким можемо поділитися і який перейняти у міст-партнерів", - повідомив Вітенко.

Він додав, що у 2023 від продажу до бюджету громади надійшло 5 мільйонів гривень. А цьогоріч вже отримали 4,7 мільйона гривень.

"Зараз, коли проводимо відкриті торги, то сума продажу в результаті збільшується в 5-10 разів, порівнюючи із стартовою ціною. Зараз ми будемо популяризувати ТРИ об’єкти, які виставлятимемо на аукціон - Дністровська, 26, відомий як «Канадський бізнес-центр», вся документація готова. Лісова,5 – досить цікаве приміщення для виробництва в с. Хриплин. Його площа близько 1000 м2. Кисілевська, 41 – колишнє приміщення «Укрпошти»", - підсумував Вітенко.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!