Франківська міліція потребує допомоги у пошуку злочинців, які викрали понад 100 тисяч гривень


Міліція звертається до мешканців міста з проханням допомогти впіймати злочинців, які 12 грудня скоїли розбійні напади у Івано-Франківську.

Минулого тижня в один день у місті трапилися одразу два розбійних напади.

Про це на оперативній нараді в міського голови повідомив начальник ВДІМ Івано-Франківського МВ УМВС Ігор Полив’яний, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

«У п'ятницю 12 грудня трапився розбійний напад на вулиці Івасюка 26. Двоє невстановлених осіб з вогнепальною зброєю напали на інкасатора Приватбанку. Тоді зловмисники заволоділи коштами в суммі 104 тисячі гривень, а чоловіка отримав вогнепальне поранення в ногу. Інший інцидент трапився в цей же день, за адресою Довженка 1. Тут було вчинено розбійний напад на аптеку. Грабіжник заволодів коштами на суму 2 тисячі 300 гривень. Якщо хтось володіє корисною інформацією пов’язаною з цими випадками зверніться у міліцію та повідомте її», - закликав Полив’яний.

Через таку ситуацію у місті посилено наряди міліції. Правоохоронці чергують щоночі у формі та у цивільному одязі, залучені додаткові патрульні машини. Також для охорони міста приєднали підрозділи міліції з області.