Франківське КП виграло ґрант для туристичного розвитку Ратуші


Це вже другий виграний цьогоріч міжнародний грант для об'єктів, які обслуговує комунальне підприємство "Центр розвитку та рекреаці".

Про це у мережі повідомила директорка комунального підприємства Руслана Василюк.

"Командна робота дає круті результати! Другий виграний цьогоріч міжнародний грант для наших обʼєктів!!! В кінці минулого року нам вдалося за 2 місяці щоденної роботи відкрити для відвідувачів підземелля ратуші і запустити там нову екскурсію. Крім того в центральній залі підземелля розпочали проводилися різноманітні події та заходи. Але роботи для розвитку цієї локації ще дуже багато.

Наше підприємство стало співавтором проекту «Тематичний маршрут по замках», який здобув грантову підтримку програми Interreg Next Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine 2021-2027. Проєкт покликаний розвивати транскордонну співпрацю в галузі збереження культурної спадщини та туризму", - зазначила Василюк.

Як зазначається, проєкт спрямований на покращення вже діючих екскурсійних маршрутів, закупівлю необхідного обладнання для підземелля Ратуші, а також проведення цікавих місцевих та міжнародних івентів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!