Франківські семінаристи та «Лицарі Колумба» створили вебсторінку 7СЛІВ


Семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії спільно з християнською організацією «Лицарі Колумба» розробили вебсторінку 7СЛІВ з великопосними розважаннями.

Вебсайт містить короткий текст розважань над словами і подіями, які запевнили нам вічне життя і відкрили ворота раю, повідомляють на сайті Архієпархії.

Автори проєкту розповідають, що представлені розважання є класикою сучасної християнської літератури, адже вони промовляють одночасно до серця та розуму. Відвідувачі інтернет-ресурсу мають змогу прочитати 7 розважань – 7 слів Господа і Спаса Нашого Ісуса Христа.

Довідка:

Лицарі Колумба – братерська організація Лицарів Колумба заснована у 1882 році в Сполучених Штатах Америки (New Наvеn, Connecticut) Блаженним отцем Майклом Маꥳвні. Тисячі католиків з Ірландії, багатьох інших країн, серед яких і з України, свого часу приїхали туди, рятуючись від голоду, релігійних переслідувань та тиску влади. Але на Новій землі було не так вже й легко. На фабриках панувала експлуатація, багато чоловіків загинуло під час важкої роботи, залишаючи по собі вдів та сиріт. Поширювався алкоголізм. До католиків ставилися як до людей другої категорії з сумнівною патріотичною репутацією. І в цей нелегкий час з’явився молодий, працьовитий священик, отець Майкл Маꥳвні, який зібрав католицьких чоловіків в підземеллях церкви Пресвятої Богородиці та заснував братерську організацію самодопомоги.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!