Франківські вчителі отримуватимуть премії за переможців учнівських олімпіад


В Івано-Франківській громаді з міського бюджету виплачуватимуть премії вчителям, учні яких стали переможцями обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад. Таке рішення 26 листопада ухвалили депутати на сесії міської ради.

Зі слів директора департаменту освіти й науки Ігоря Максимчука, це будуть одноразові виплати, які ще більше стимулюватимуть педагогів брати участь в освітніх конкурсах, інформує “Суспільне. Карпати”.

“Одноразова премія виплачується педагогічному працівнику за переможців, призерів обласного рівня. Це — до одного посадового окладу. Всеукраїнського рівня – до двох посадових окладів. Міжнародного рівня – до трьох посадових окладів. Хочу наголосити, що в нас є переможці й міжнародного рівня”, — сказав Ігор Максимчук.

За його словами, в Івано-Франківській громаді вчителям і до ухвалення цього рішення виплачували премії. Зокрема, щороку 10 найкращих педагогічних працівників отримували премію міського голови. На День міста вчителям вручали по 10 тисяч гривень. Також з 2007 року освітянам виплачують премію імені Богдана Ступарика.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!